محل تبلیغات شما



همه به روشنی می‌دانیم که یکی از راه‌های مهم پیشرفت و قدرت اقتصادی رونق تولید و بردن ثروت و سرمایه به سمت تولید با کیفیت‌تر و ارزان‌تر و بیشتر و جلوگیری از دلالی و تجمع نقدینگی در مشاغل کاذب یا در بخش خاصی از کشور است.

اما در شرایطی که تولید به صرفه نیست و مواد اولیه و سایر مقدمات خورد و کلان در راستای داشتن تولید بهتر و بیشتر پُر هزینه است و به صرفه نیست و آن طرف سود کردن از راه دلالی و خرید و فروش‌های کاذب و رفتن نقدینگی به سمت دلار و ارز و طلا راحت‌تر و با سود بیشتر است، دارندگان سرمایه رغبت کمتری پیدا می‌کنند تا منابع خود را صرف تولید کنند.

پس باید به این مهم توجه وافر نمود و تولید را به صرفه کرد. به نظر حقیر هر کشوری پول ملی خودش را دارد و نباید با کشورهای دیگر و دلار و یورو و غیره آن را مقایسه کرد ولی در کشور ما با وجود اینکه خودمان پول ملی داریم ولی حرکت‌های اقتصادی مردم و مسئولان بر اساس ارزهای خارجی صورت می‌گیرد و به بهانۀ سود ببشتر قیمت ارز را بالا می‌برند و ضربه‌ها و شوک‎های ناگهانی به اقتصاد و تولید و سایر عرصه‌ها وارد می‌شود که در طولانی مدت می‌تواند ریشۀ اقتصاد و تولید را بخشکاند.

لذا به نظر حقیر ما نباید همش روی ارزهای خارجی مانور بدهیم، بلکه تا جایی که می‌توانیم باید شرایطی فراهم کنیم که قیمت ارز در پایین‌ترین حد خودش و با حداقل نوسامات باشد تا سرمایه‌گذار داخلی چشم انداز کار خودش را بتواند در فضای با ثُبات ترسیم کند و با ارزان نگه داشتن مواد اولیه و تسهیل شرایط کسب و کار راه را برای تولید بیشتر فراهم کنیم تا بتوانیم به راحتی صادرات هم داشته باشیم نه اینکه تا می‌خواهیم درب صادرات را روی یک جنسی باز کنیم به دلیل کمبود داخلی یک دفعه قیمتش گران شود و سر به فلک بگذارد که پیامدهای سوء فرهنگی و اجتماعی زیادی را هم در جامعه به دنبال دارد و موجبات نیتی مردم را فراهم می‌کند. از جمله همین پیاز که ده‌ سال قیمت مشخص و معقولی داشت ولی وقتی یک دفعه درب صادرات به رویش گشوده شد قیمتش تا چند برابر هم بالا رفت.

کلیدواژه‌ها: رونق تولید. صرفۀ اقتصادی. سرمایه‌گذار. ثُبات قیمت.

برای مطالعۀ بیشتر به منابع زیر مراجعه نمایید:

آمدی، عبدالواحد. (1360). غُرَر الحِکَم و دُرَر الکلم. تحقیق میرجلال‌الدّین المحدّث. چاپ سوم. تهران: دانشگاه تهران.
شریف رضی، محمد بن حسین. (1379). نهج‌البلاغه. ترجمة محمّد دشتی. قم: مشهور.

اصفهانی، جمال‌الدّین. (1368). پیام‌های اقتصادی قرآن. بی‌جا: دفتر نشر فرهنگ اسلامی.

ولوی، علی‌محمّد. (1381). فرهنگ کار در اسلام (پژوهشی در قرآن و سیرة معصومان). تهران: امیرکبیر.




پیشنهاد راهکاری برای حل مشکل مسکن

آثار کوتاهی در ازدواج فرزندان

میزان رحمت خداوند

تولید ,اقتصادی ,قیمت ,کار ,تهران ,فراهم ,و با ,و تولید ,به صرفه ,اقتصاد و ,و سایر

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

درآمد از اینترنت reappnitidin ادبیات فارسی Gladys's life olume parsa book خبرنامه آنلاین ab-rafiee.com هر چی بخوای تی وی کالا خاندان قنواتی Freddie's style